Weer Op Weg
Blog Florida Florida Noord-Amerika Verenigde Staten

Busch Gardens Tampa

Vandaag was het weer al een stuk beter. Afgezien van een stevige onweersbui rond de middag die een klein uurtje duurde en die zowat heel Busch Gardens lamlegde is het droog gebleven met regelmatig wat zon.

Na ontbeten te hebben op onze kamer in Orlando vertrokken we richting Tampa voor een dagje Busch Gardens, of moeten we nu InBev Gardens zeggen? Al gauw bleek dat onweer weer niet veraf was en inderdaad, niet veel na onze eerste stappen in het park was het alweer om zeep. We hadden nog niets kunnen doen… Gelukkig hebben we maar een klein uurtje moeten schuilen en waren we er voor de rest van de dag vanaf. Op weg naar Fort Myers zijn we nog wel een aantal buien gepasseerd maar die waren gelukkig ver genoeg van ons af. Intussen – het is nu 23.30u – is het alweer aan het bliksemen in de verte. Het komt er dus op aan serieus geluk te hebben. In Busch Gardens sprak ik trouwens met iemand van het personeel die me wist te vertellen dat de regenhoeveelheden afgelopen maand al uitzonderlijk hoog waren. Vermits het vandaag was zoals het hoort (één bui en gedaan) hopen we dat het de rest van de vakantie ook zo zal zijn.

Voor de coasterfans nog dit:
-SheiKra is best mooi gedaan én bijzonder ‘thrilling’. Het is écht een diepe drop en ondanks de afmetingen van de baan is ze bijzonder mooi ingekleed.
-Kumba vind ik persoonlijk een erg leuke baan. Prachtig ingekleed.
-Montu is alweer een topper van formaat. Zeer verrassend en gewoon steengoed.
-Gwazi viel al bij al nog mee al is het een stuiterbaan. Niet echt de leukste woodie die er bestaat dus.
-Voor de rest viel het ons op dat er behalve de 4 grote achtbanen en 3 waterattracties niet veel meer te doen is in Busch Gardens maar het park is zeker de moeite waard en een echte topper.

In Fort Myers hebben we een gratis kamerupgrade gekregen. We hebben nu lateraal zeezicht en een volledig uitgeruste keuken. Morgen trekken we naar het eilandje Sanibel, hier vlakbij, voor een wandeling of een fietstocht in een natuurpark. Ook een strandwandeling staat misschien op het programma.

7 reacties

papa en mama 29 juli 2008 at 07:41

hallo everybody!We volgen uw reisverslag op de voet:pittig en goed gedetailleerd.Buiten een stevige bui met het nodige gekraak en lichtgeflits, vertoeven jullie in een soort aardsparadijs.De fotos zijn schitterend,maar waar wij jaloers op zijn is die kanjer van een Buick.Wat een voituurke,zeg.Amuseer jullie en geniet van elke minuut. Groetjes aan iedereen!

Catscratch 29 juli 2008 at 07:54

Zo'n regenbui en voor de rest lekker weer is de normale gang van zaken idd. Hopelijk blijft het zo de volledige vakantie. Blij dat BGT je goed bevallen is … Montu blijft m'n lieveling, en Kumba doet het ook erg goed als de eerste B&M sitdown coaster ooit gebouwd.Tot het volgendebericht 😉Frank

Ellie 29 juli 2008 at 13:31

Ik volg de blog ook al zeer trouw en ben iedere dag heel erg benieuwd naar jullie ervaringen! Ik ben eigenlijk ook wel een heel klein beetje jaloers. Nu verheug ik me NOG meer op volgend jaar! :pIk hoop ook voor jullie dat het weer zich blijft gedragen. ‘t Lijken mij zo echt zomerse buien, maar dan wel zo erg dat je je er beter toch niet in waagt. Jullie hebben in elk geval nog een zeer zwaar programma voor de boeg. Vergeet zeker niet af en toe een paar mooie (natuur)foto’s online te plaatsen, want inderdaad, het klinkt alsof jullie daar in’t aards paradijs zitten. Nog heel veel plezier en ook voor mij: tot de volgende!Ellen

chris 29 juli 2008 at 18:43

Hey bende 🙂Toffe verslagen, kijk er elke dag naar uit om ze te lezen.Tof dat BGT zo goe meegevalen is.Montu ROXX…Veel plezier nog daar 🙂

papa en mama 29 juli 2008 at 19:53

Aande chaufeur(s) van dienst.—————————-Fons Ceunen,oud inwoner van Newyork, laat weten dat als jullie met die kanjer van een voituur een stopteken tegen komt,jullie ook effectief moeten stoppen en niet zoals wij hier in de Belgique al eens durven doen: wat vertragen en dan volle gas door.Sorry, maar hij vond dat jullie dit moesten weten.Voor de rest hier alles kits en tot morgen.

Robin en Marlies 1 augustus 2008 at 00:23

Hoihoi!Dat zijn weer leuke beelden van Busch Gardens! Fijn om te horen dat het park is meegevallen. ‘t Doet ons alleen maar watertanden voor volgend jaar!Nog veel te plezier in de uniteds estates of ameerica!Robin en Marlies

Wouter 4 augustus 2008 at 17:19

Woehoew, Pretpark!Ik denk dat ik die onweersbuien wel zou kunnen appreciëren als ze maar een uurtje duren en als je niet op de baan bent. Nog veel web 2.0 plezier daar in Florida!

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer