Weer Op Weg
Uncategorized

Tickets geboekt!

Het is definitief: Sofie en ik trekken voor de 3de keer naar de V.S. en Ludwig en Jeroen maken de ‘grote oversteek’ voor de 2de keer. Deze 2de roadtrip in de States brengt ons in grote lijnen van Denver via Yellowstone en Moab naar Las Vegas. Meer info over de route vind je door bovenaan op de banner te klikken of rechts in je scherm. We kijken er alvast weer erg naar uit!

Heen:
Brussel-Chicago (AA89): 10.55-12.55u
Chicago-Denver (AA789): 15.45-17.10u

Terug:
Las Vegas-New York (AA1530): 7.55-16.00u
New York-Brussel (AA172): 18.00-7.45u

Net zoals tijdens onze roadtrip door Florida in 2008 gaan we proberen alle geïnteresseerden op de hoogte te houden van onze avonturen.

2 reacties

Yorgo 27 november 2009 at 11:54

Dat ziet er een mooie trip uit! We zijn zelf ook aan het zien om evt. zoiets te doen. Wat ons bij Amerika voorlopig nog wat tegenhoudt is het toeristische & Amerikaanse. Het avontuur van China zullen we daar niet evenaren vrees ik…dan komen landen zoals Nepal & Cambodia eerder in aanmerking.

Geert 28 november 2009 at 11:50

Het is wat je zelf het liefst doet he. De V.S. is alleszins een land waar je terug naar gezogen wordt eens je er geweest bent: de mensen zijn ongelooflijk vriendelijk, er hangt overal een gemoedelijke sfeer én je voelt je welkom. Je bent wel constant in een beschaving die erg op de onze lijkt en dat speelt natuurlijk mee. Dat is in Azië (een continent dat mij dan weer helemaal niet aantrekt) dan wel helemaal anders.

Met het toeristische gehalte heb ik doorgaans weinig problemen. Als iets de moeite is, is het de moeite en dan komt daar natuurlijk veel volk op af. Yellowstone NP bv. barst van de toeristen maar het moet dan ook echt prachtig zijn. Ik kijk er alleszins enorm naar uit eens een grizzly (en liefst meer dan één), een eland en een bizon in het wild te zien lopen. Yellowstone wordt voor mij het hoogtepunt van de reis vermoed ik, al zal deze blog over zoveel maanden misschien wel iets anders aantonen…

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer