Weer Op Weg
Blog Florida Florida Noord-Amerika Verenigde Staten

Universal’s Islands of Adventures

Tijd voor ons 2de (en 3de in het geval van Ludwig en Jeroen) themapark in Florida. Sofie en ik kozen ervoor alleen naar Universal’s Islands of Adventure te trekken; Ludwig en Jeroen maakten er een propdag van door er ook nog de Studios bij te nemen.

[dropcap]T[/dropcap]oen we in Islands arriveerden viel het op dat het park totaal niet groot is. Nochtans zijn we goed bezig geweest van ‘s morgens 9 tot ‘s avonds 10, zelfs met wachtrijen die slechts enkele keren boven de 15 minuten liepen (Hulk, Jurassic Park, Ripsaw Falls). Samengevat: het is ons hier prima bevallen. Vooral Spiderman sloeg alles. Ik kan me in geen eeuwigheid nog herinneren dat en attractie me zó verbaasd heeft. Ongelooflijk wat ze hier kunnen. Ook The Hulk viel bijzonder goed mee, vooral doordat de baan langer is dan we eerst dachten. Uiteraard volgt er op Rollercoaster.be later een uitgebreider verslag.

2 reacties

Robin en Marlies 11 augustus 2008 at 23:56

Leuk miniverslagje, Geert! Ik kijk al helemaal uit naar de uitgebreide TR! Islands of Adventure lijkt me echt een erg tof park! 🙂

Catscratch 12 augustus 2008 at 09:04

Iedereen onderschat Spiderman. Toch één van de beste attracties van de Floridiaanse pretparken!

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer