Weer Op Weg
Blog Florida Florida Noord-Amerika Verenigde Staten

SeaWorld Orlando

Opnieuw een andere invulling dan Ludwig en Jeroen. Sofie en ik trokken vandaag onverwacht naar SeaWorld. Ludwig en Jeroen kozen voor Wet ‘n Wild. Hen is het prima bevallen en ook SeaWorld was absoluut de moeite waard. Aan Journey to Atlantis hebben we ons alleszins laten vangen. Een dropje van hoop en al een meter hoog maakte dat we er doorweekt uitkwamen. Ook Kraken is een topper. Ik vind alleen dat het park een echte identiteit of een huisstijl mist. De dieren op zich zijn uiteraard prachtig. Shamu de orka is een absolute ster!

Als afsluiter van de dag en de reis zijn Sofie en ik nog naar Downtown Disney geweest, hier om de hoek. Ludwig en Jeroen zijn nog gaan shoppen en naar een club in Orlando.

Bij deze zit deze prachtige reis er zo goed als op. Tegen de tijd dat jullie dit laatste berichtje lezen, zijn wij al op weg naar de luchthaven of misschien alweer in ons prachtige België (sinds de overname van Anheuser-Busch door InBev weten ze hier overigens zeer goed wie de Belgen zijn). Het volgende en meteen ook laatste bericht op deze blog zal dan ook vanuit België zijn. Florida, over and out! Het was een reis om nooit te vergeten…

2 reacties

mama en papa 10 augustus 2008 at 08:08

Over en out! Bedankt voor de leuke berichtgeving van elke dag.Bedankt voor de leuke fotos.We zullen ons krantje van elke dag missen want we leefden intens met jullie mee.Voor de rest wensen we jullie een voorspoedige reis en morgen welkom in ons Belgikske waar het momenteel als naar gewoonte aan het regenen is met een temperatuurke van rond de 20°.Moed houden jongens,na regen komt… Groetjes aan iedereen en tot morgen.

Robin en Marlies 11 augustus 2008 at 23:57

Die reis is uiteindelijk toch écht voorbij gevlogen hé… Alleszins nog eens erg hard bedankt voor dit korte reisblogje en de foto’s! ‘t Was weer tof om te lezen en te zien 🙂

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer