Weer Op Weg
Blog Florida

Roadtrip Florida, van een ommezwaai gesproken

Januari, de jaarlijkse zoektocht naar een leuke zomerreis begint. Vol goede moed schuim ik het halve internet af op zoek naar een leuke bestemming in ons eigen werelddeel. Na een lange rit besluiten Sofie en ik te gaan voor Korfoe. Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met een Grieks eiland (Kreta) en dus was de stap vrij klein om er dit jaar eens een ander uit te proberen. Na heel wat gezoek naar een hotel dat ons aanstond, konden we uiteindelijk boeken. Het bleef echter nog een twijfelgeval omdat het hotel in principe volzet was, maar de touroperator zou ons laten weten of een kamer boeken toch nog mogelijk zou zijn. Na 3 weken kregen we negatief antwoord. Intussen waren de resterende vluchten naar Rhodos, ons alternatief, niet gunstig dus zaten we even met de handen in het haar. Een dag later besloot ik eens voor de gekheid de kosten van een tweeweekse roadtrip doorheen Florida te berekenen aangezien de dollar toch historisch laag stond. In vrij beperkte tijd werkte ik een route uit en de prijs overtuigde ons. Waar we maanden nagedacht over en gezocht hadden voor Korfoe, was Florida op 2 dagen beslist.

Omdat we wisten dat Ludwig en Jeroen ook nog niks beslist hadden, besloten we hen mee te vragen. En voilà, nu kunnen we alle vier uitkijken naar een reis aan de andere kant van de wereld.
In deze blog probeer ik regelmatig vanuit Florida verslagjes te posten van onze belevenissen in het land van Bush en vettige hamburgers.

3 reacties

Anoniem 31 maart 2008 at 19:23

amaai geert,wij zijn jaloers !!!bij ons is het net in de omgekeerde richting verlopen, eerst weeeeeeken aan een floridatrip gewerkt. dat bleek uiteindelijk iets te duur uit te vallen op dit moment voor ons. Dus wij gaan naar Turkije in de zon liggen 😉Ik ga dit iig op de voet volgen !!!!! Veel succes groetjesTim, Christel en de kids !!!!

Kelly & Yves 1 april 2008 at 08:56

Ha Zus en Geert!Ge moest mij ook ne keer niks vertellen over deze site 🙂Bang da’k het hier te “gortig” ga maken? 😉‘k Zal mij inhouden, en zeker nie proberen bewijzen dat mijne pink WEL nut heeft!Al op voorhand veel fun gewenst!Kelly XX

papa en mama 28 juli 2008 at 07:25

Het doet ons deugd dat jullie goed zijn aangekomen.De vakantie is begonnen en geef er maar een lap op.Hier gaan donder en bliksem fel tekeer sinds gisteravond.In Tessenderlo viel het nog mee maar in Ham was het anders:een windhoos velde er verschillende bomen. Groetjes aan iedereen en weest voorzichtig. tot straks.

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer