Weer Op Weg
Blog Chicago-New York Noord-Amerika Ohio Verenigde Staten

Cedar Point

Gisteren hadden we al een uitstekende dag Cedar Point waarop we alle achtbanen konden doen, vandaag was dus dé dag om een aantal dingen te herhalen en andere attracties te doen die we links hadden laten liggen.

[dropcap]O[/dropcap]ok een bezoekje aan het waterpark Soak City mocht niet ontbreken. Robin en Nathalie hebben daar een paar uur gespendeerd terwijl Sofie en ik nog wat aan het strand en in het park rondhingen. Dankzij 2 dagen Fast Lane waarmee we enorm veel tijd uitspaarden, kregen we erg veel gedaan op vrij korte tijd. Het gevolg was dat Sofie en ik op een gegeven moment verzadigd waren aan achtbanen en het voor ons eigenlijk genoeg was. Robins motor bleef uiteraard maar gaan en Nathalie had er wellicht ook genoeg van, dus zochten we een compromis en konden we op tijd naar bed.

Het was alweer een schitterende dag Cedar Point, een stuk warmer dan gisteren. We hebben trouwens tot nu toe erg veel geluk gehad met het weer: voor morgen en zondag voorspellen ze hier buien en onweer. In Niagara Falls zouden we gespaard moeten blijven…

Cedar Point is een schitterend park op zijn eigenste manier: het heeft grote stukken beton en asfalt maar er zijn ook best een aantal gezellige plekjes. De ligging op het schiereiland is fantastisch en het park telt een record aantal achtbanen, helaas is meer dan de helft niet goed genoeg voor herhaling (mening van Sofie en mezelf).

Morgen rijden we dus verder naar de Niagara-watervallen, via Pennsylvania naar New York (de staat welteverstaan).

1 reactie

Ellen Pauwels 15 juli 2012 at 03:45

Wij zijn nog altijd aan het meelezen en wachten elke dag op updates! Leuk dat jullie het zo fijn hadden in Cedar Point! Wouter is al heel nieuwsgierig naar het park en een beetje jaloers. 😉 Ik denk dat het park (net als SFMM) niets voor mij zou zijn. Veel plezier aan de Niagara Falls (wij waren net een watervalletje gepasseerd en lazen de blog aan het rustpuntje met een fantastisch uitzicht) en ik ben benieuwd naar de foto's!

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer