Weer Op Weg
Chicago-New York

Van Chicago naar Sandusky

11 juli, dus onze laatste momenten Chicago waren aangebroken. We hadden gisteren goed ons best gedaan waardoor we vandaag nog wat extra dingen konden doen.

[dropcap]W[/dropcap]e startten de dag weer met een bescheiden ontbijt in Corner Bakery Café om daarna nog een wandeling te doen langs de Chicago River. Uiteindelijk kwamen we in The Loop uit en besloten we nog een bovengrondse rit te doen met de metro omdat het zicht van boven de straten toch weer anders is. Na een rondje gemaakt te hebben wandelden we door downtown naar State Street, een andere winkelstraat waar we nog een tweede Disney Store binnenliepen (de aantrekkingskracht is toch telkens weer net te groot om zomaar voorbij te lopen).

Rond de middag keerden we een laatste keer terug naar het hotel om onze bagage op te halen. Dan volgde een laatste rit met de metro via The Loop naar Chicago Midway Airport waar we onze auto konden ophalen.
De voorbije jaren hadden we onze auto gehuurd bij Alamo, Avis en Dollar. Dit jaar is National aan de beurt. Voor de eerste keer probeerde de bediende ons geen extra en betalende opties aan te smeren. De administratie verliep dus vlekkenloos zodat we al snel de auto konden ophalen. De erg gezellige medewerker op de parking liet ons een groter model kiezen dan dat we geboekt hadden dus da’s ook alweer een extraatje.

Uiteindelijk konden we de baan op met onze slee en eenmaal op de highway naar het oosten kwam het roadtripgevoel weer helemaal terug en genoten we weer ten volle.

De highway met eindbestemming Sandusky leidde ons in ongeveer 5 uur door Indiana (waar we de klok een uurtje vooruit moesten draaien) naar Ohio. Onderweg maakten we nog een tussenstop bij de Burger King.

In Sandusky konden we meteen inchecken. Ons hotel ligt op een boogscheut van een van de indrukwekkendste pretparken ter wereld maar we werden een beetje ongerust omdat we de skyline nog niet konden zien. We vreesden al dat het park weg was, maar na een snelle controle – we reden eens tot aan de parking – bleek dat gevoel niet te kloppen: alles stond er nog, en hoe! Cedar Point belooft…

Na het korte ommetje tot aan de parking reden we nog naar de Walmart voor wat inkopen. De GPS nracht ons netjes tot aan… iets wat een Walmart moet geweest zijn. De winkel was verdwenen! Op zoek dus naar een andere en dat is de Meijer geworden, een voor ons nieuwe supermarktketen. Spannend zeg!

1 reactie

Wouter 12 juli 2012 at 14:59

Het enige park dat nog op mijn “Bucket List” staat, alle rest is daarna een extraatje… Veel plezier!

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer