Weer Op Weg
Blog Chicago-New York New York Noord-Amerika Verenigde Staten

New York

Rond half 11 vertrokken we voor onze laatste rit naar New York City, meerbepaald naar de luchthaven in Newark waar we afscheid namen van onze huurwagen en een nieuw deeltje van ons gezelschap zouden opwachten. Marijke en Anneke arriveerden rond 14u in de aankomsthal en toen konden we op pad. De airtrain bracht ons naar het station waar we de trein namen naar Penn Station in NY. Na een metrorit arriveerden we op Times Square en van daar was het nog 10 minuutjes stappen tot ons megahip hotel: Yotel.

[dropcap]H[/dropcap]et inchecken gebeurde via de computer die ons de sleutels gaf van onze kamers. De kamers zijn zeer strak en modern ingericht, maar ook erg functioneel. Het hotel heeft ook een bar in openlucht op de 4de verdieping met mooi zicht op de wolkenkrabbers rond Times Square.

Rond 17u vertrokken we weer voor een eerste verkenning van Times Square, het hart van de stad. De drukte hier is gigantisch en de billboards zijn niet te tellen. Gezellig is het niet, indrukwekkend wel. We liepen enkele winkels in zoals de Disney Store, Toys R Us en M&M’s World en eten deden we in T.G.I. Friday’s op Times Square waar het duidelijk een stuk duurder is dan in andere restaurants van Friday’s in andere steden.

De eerste kennismaking met New York zegt nog niet veel. Times Square is best wel eens leuk om te zien, maar het is zeker niet de plaats waar ik uren zou kunnen vertoeven, daar is het gewoon veel te druk voor.

Morgen gaan we verder op pad en ik hoop dat NY me dan wel wat meer kan overtuigen.

1 reactie

(schoon)zus 22 juli 2012 at 09:19

Geniet nog van jullie laatste weekje in NY!!! En vergeet niet wat zon mee te brengen… Ze geven hier nu een weekje beter, maar dan terug minder. Dus doe jullie best 😉

Groetjes, F, K & Dikkie 😉 xxx

Geen reacties mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer