Weer Op Weg
Blog Denver-Las Vegas Nevada Noord-Amerika Verenigde Staten

Las Vegas: Welcome to Sin City

Rond 9u30 vertrokken we in Springdale en reden we richting Nevada voor onze laatste stop: Las Vegas, Sin City. Onderweg hadden we nog Valley of Fire SP op de planning staan, maar dat hebben we maar overgeslagen. We hebben immers al meer dan genoeg natuur achter de kiezen.

[dropcap]T[/dropcap]egen de middag arriveerden we in ons hotel (Planet Hollywood) waar we in alle luxe onze huurwagen mochten achterlaten. Tussendoor: hier hangt dezelfde geur als in Rock ‘n Roller Coaster.
Na afscheid genomen te hebben van onze trouwe vriend waarmee we meer dan 3000 km hadden afgelegd, gingen we inchecken. Helaas waren er nog geen kamers vrij, dus lieten we de bagage achter en verkenden we de Las Vegas Boulevard, beter bekend als de ‘Strip’, in zuidelijke richting t.o.v. ons hotel. We wandelden langs de hotels MGM Grand, Excalibur, Luxor en New York New York waarna we terug naar Planet Hollywood keerden om in te checken. Onze kamers bevinden zich op de 21ste verdieping, bijna helemaal bovenaan. Het hotel is prima in orde met alle luxe eraan. Het hotel heeft 2 mooie dakzwembaden en beschikt ook over een shoppingcenter, de Miracle Mile. Daar laat men het om het uur regenen en kan je naar een fonteinshow gaan kijken. Ons hotel ligt naast Paris en tegenover het Bellagio, het hotel met de gigantische fonteinen.

‘s Avonds, na gegeten te hebben in de Miracle Mile, trokken we het casino in van Planet Hollywood waar we de eerste dollartjes in de machines stopten zonder succes. Maar, er volgen nog 2 avonden om de verliezen van vanavond goed te maken.

Las Vegas bevalt ons voorlopig wel. Het is hier heet, maar nog steeds draaglijk. Het contrast met de airco in de hotels is wel bijzonder groot. De Strip zelf is een heksenketel en een mix van beau monde en marginalen. Las Vegas is een vreemde stad, een heel vreemde.

Morgen gaan we de Strip op in noordelijke richting voor de hotels die we vandaag nog niet gezien hebben.

Laden...

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer