Weer Op Weg
Blog California Noord-Amerika Phoenix-Los Angeles Verenigde Staten

Six Flags Magic Mountain

Tweede en laatste dag Six Flags Magic Mountain. We vertrokken op hetzelfde uur en kwamen op hetzelfde uur aan op de parking. Al snel bleek dat het vandaag niet zo druk zou worden als gisteren en uiteindelijk is het een tamelijk rustige dag worden waardoor we zeer veel hebben kunnen doen.

[dropcap]W[/dropcap]e begonnen met Green Lantern, de nieuwste aanwinst van het park, en daarna deden we de banen in de buurt die we gisteren nog niet gedaan hadden: Batman The Ride, Scream en Colossos. Vervolgens liepen we naar de achtbaan met de allereerste looping ter wereld: The Revolution en onderweg namen we de andere nieuwe achtbaan mee van dit jaar: Road Runner Express. Uiteindelijk bleven er nog 2 achtbanen te gaan: Goldrusher, de allereerste achtbaan van het park en Déjà Vu. Daarna konden we de toppers van het park nog eens doen.

Een korte impressie van de banen die we gisteren nog niet gedaan hadden:
-The Green Lantern: First Flight: op zich wel eens lollig maar pijnlijk voor grotere personen omwille van de beugels.
-Batman The Ride: leuke, intense baan.
-Scream: toffe ‘standaard’ B&M maar zeker niet de beste in zijn soort.
-Colossos: betere benaming is ‘Bompa The Ride’ maar net daardoor bijzonder grappig en dus weer leuk om gedaan te hebben.
-The Revolution: de baan zelf stelt niet veel voor en de aanloop naar de looping is hilarisch, maar nostalgie blijft eens leuk om te doen.
-Goldrusher: alweer een grappige achtbaan. Lollig voor één keer en ook weer vooral voor zijn historische waarde.
-Déjà Vu: rammelbaan numero uno. Tof principe maar gebouwd door de verkeerde fabrikant. Kortweg gezegd: het is een rammelbak.

Onze 2 dagen Six Flags Magic Mountain sloten we af met nog een rondje X2, iets wat ik zelf beter niet had gedaan want deze rit was pure marteling. Sofie vond hem nu wel leuker dan gisteren dus dat compenseert dan.

Six Flags Magic Mountain is ons zeer goed bevallen. Persoonlijk vind ik het een van de mafste parken die ik ooit gedaan heb omwille van het aantal achtbanen. We hebben deze 2 dagen dan ook niks anders gedaan. Bovendien heeft zo goed als elke baan iets bijzonders waardoor een bezoek echt de moeite waard is. Het personeel is over het algemeen vriendelijk en men is flexibel wat sluitingstijd betreft: 2 dagen was het park officieel open tot 21u maar telkens heeft men later op de dag beslist om het park een uur langer open te houden. Dat de wachtrijen aan de attracties open blijven tot sluitingstijd is ook zeker een pluspunt. Tegen 20u beleefde ik het grootste minpunt: veel eetgelegenheden waren gesloten waardoor er geen enkel vegetarisch eten meer te vinden was en dat heb ik in de voorbije 15 jaar nog nooit meegemaakt. De boodschap werd doorgegeven aan de guest service…
De vriendelijkheid in de horeca en het werktempo daar kan beter.
Six Flags Magic Mountain: wie weet tot ziens!

Laden...

Deze website maakt gebruik van cookies. Indien je verder surft verklaar je je hiermee akkoord. Accepteren Lees meer